Over ons

Perfectie tot in detail

‘De Heeren van Hoorn’ staat synoniem voor verbouwen met stijl. Een full-service bouwbedrijf dat de kennis en kunde in huis heeft om elk pand nieuwe vitaliteit en functionaliteit te geven. Of het nu gaat om een 19e eeuws grachtenpand of jaren ’30 woning, een nieuwbouwobject of bedrijfspand. En daarbij is elk project een visitekaartje op zich.
Visie en vakmanschap vormen de basis voor elke klus. Daarbij wordt een stijlvolle uitstraling gecombineerd met de gebruikers- en comforteisen van vandaag de dag. De samenwerking met een netwerk van professionele bedrijven biedt de garantie voor een optimaal resultaat. Met originele oplossingen, goede materialen, een strakke planning en een uitstekende service.

Een prachtig én praktisch plaatje

Een ‘update’ van een woning of gebouw vraagt om kundigheid, creativiteit en toewijding. Die synergie is essentieel. Of het nu gaat om het aanbrengen van een nieuwe dakkapel of voordeur, het verbouwen van een inpandige garage tot kantoorruimte of het realiseren van compleet nieuwe binnenruimten binnen de bestaande buitenmuren.

Bij De Heeren van Hoorn vertalen jarenlange ervaring en gevoel voor stijl zich bij elk project in een prachtig én praktisch plaatje. Met een fraaier uiterlijk, een handigere routing of een slimmere indeling. Zo wordt er meer rendement uit de beschikbare ruimte gehaald, het woongenot geoptimaliseerd en de waarde van het pand gewaarborgd. En indien noodzakelijk verzorgen wij zelfs de tijdelijke opslag van uw meubels of de complete inrichting van uw interieur.

Een kleine impressie

Een stijlvolle signatuur

‘De Heeren van Hoorn’ is het geesteskind van Frank Blom. Een bedrijfsnaam die bewust werd gekozen omdat de liefde van deze vakman schuilt in het realiseren van bouwprojecten, renovatieprojecten en timmerwerken met stijl.

Ruim 25 jaar ervaring en expertise vormen een stevig fundament voor het leveren van kwaliteit. Maar ook kennis van zaken, ontwikkelingen, materialen, vergunningen en procedures zijn van essentieel belang voor een succesvol verloop van elk project. Geheel volgens afspraak en naar wens van de opdrachtgever. Voor een duurzame investering. Qua woongenot en qua waardevermeerdering van uw pand. U beleeft het bij De Heeren van Hoorn.